Oni mają po prostu pier**lca :)
Grzesiek ma zrypaną kartę więc na razie odpada, a Torus jest poza granicami naszego pięknego inaczej kraju więc...
Ja tam mam zajebistą ochotę, ale raczej się nie da. Trzeba poczekać aż Grzesiek kupi nową grafikę i Torus wróci z wakacji.

Dowódca Armii
Torus napisał:
KAY KURWA! LAN PARTY SŁUŻY DO GRANIA! POGADAMY NA BOKENACH/RPG/PICIU! NIE PRZYCHODŹ NA LAN PARTY BO MAMY TAM ZAMIAR GRAĆ! JEŚLI NIE MASZ DOBREGO KOMPA ZAPOMNIJ O LAN PARTY!
czemu sądzisz, ze bokeny/RPG słuzy do gadania?? (wiem, ze z reguły tak wychodzi, ale jak robimy cos to fajnie by było gdyby nasze zamiary sie spełniały np. bokeny to bokeny)
jak chcecie sobie pogadać to umowcie sie na picie o ile jestescie w stanie robic te dwie rzeczy na raz
Do Kaya:
prawda jest taka, że swoimi poprzednimi postami wyszedłeś na frajera, który probuje sie wprosić tam gdzie go nie chcą.. i to jest smutne.
LAN PARTY wcale nie jest takie fajne jak ci sie wydaje (moje zdanie). gdybym mial lepszego kompa i NAWET jakby mnie zaprosili i tak bym nie pojechal bo chyba bym pierdolca dostał tyle godzin siedziec i gapic sie w kompa... ale oni tak lubią..
a i jeszcze jedno: gdyby potrzebowali gracza to by sobie EGG-BOYA załatwili, ale widac nie potrzebny im 5 gracz
P.S
Jeśli ci sie nudzi Kay to ugadajmy sie na bokeny i jesli Targon nie bedzie chcial to ja moge kuzynów zalatwic (wieksza grupa)
A ja jestem po formacie
Omg ja cały czas do Targona mówię żeby "egg boya" zabrac na lp zamiast Torusa to on mówi że aż tak z frustrowany to on nie jest ;]
Panienki!!!!!!!!!!!!!!!! Lan Party jest w środę u mnie, jeszcze nie wiem o której, ale myślę że tak koło dwunastej będzie w porządku. Jak dacie jakieś oznaki życia na forum to trzeba poważnie pogadać o idei lp.

Hmm już wszytko załatwiłeś ? Chyba się nie spodziewasz ze znów będę pół dnia gadał z Cieszynem by później cały dzien czekać na jego odpowiedz a gdy wreszcie zachce mu się zadzwonić będzie godzina 08:00 rano i nie będzie mi się chciało ruszyć dupy by odebrać. Następnie gdy wreszcie nastanie świt i o godzinie 13:00 zachce mi się wreszcie ruszyć dupę z łóżka przyjdzie do mnie kolejna wiadomość od Targona w której stwierdzi bez podania konkretniej przyczyny ze w sobotę LP nie ma.
Więc krótko mówiąc jeśli wszytko załatwiłeś to się pojawię.
SPIERDALAJ W PIZDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dissuj na mnie, ja wszystko załatwiłem, z cieszynem i ze wszystkimi, a ty we wtorek mi piszesz ze nie dasz rady, spiedalaj.
W piątek z grzeskiem damy rady do ciebie, a jako ze to ty spierdoliles w srode to ty sie porozumiesz z cieszynem, w innym wątku pogadamy o grach.

Kurwa od dwóch dni ci pisze ze załatwiłem z Cieszynem i ze w piątek LP u mnie a ty kurwa nawet kurwa jednego sms nie napisałeś choćby z 1 słowem mianowicie OK żebym wiedział ze się zgadzacie i dacie rady !!!!!!
Kayu nie wpierdalaj się do kłótni kochanków bo to w takich kłótniach można najgożej oberwać

Dowódca Brygady
To ja kurwa się wpierdole
Bo odkryłem magie internetu i zaszczyciłem to forum
Dowódca Brygady
Rano będe wiedział Wielki Krashanie
No to co panienki, w piątek było zajebiście, ale należy pamiętać że czas biegnie dalej. Czyli co? Całonocka w czwartek? Zaczynamy dysputę o gierach i obecnościach.

No ja bym był za kurwa znów tak w tego medievala pokarać ano i ten wihajster przejdę cod'a pogralibyśmy w to nazi zombies