Oni mają po prostu pier**lca :)
Dowódca Brygady
Ja nie dam rady bo w sobotę jadę do Krakowa lub Katowic po Empire total war, a następnie będę przez resztę weekendu grał.
Ty jesteś kurwa dziwny, jak byś kupił przez neta to grę miałbyś wcześniej, taniej, bez konieczności jeżdżenia do krk lub kat i jeszcze dostałbyś od gram.pl dodatkową jednostkę w prezencie. Kurwa człowieku ty się chyba nigdy nie zmienisz. Aha i skoro już jedziesz to zamiast kupować w tych supermarketach chujowych, w których ty (jako jeden z niewielu) gry kupujesz, warto sprawdzić w Saturnie i Empiku, bo tam czasem na całkiem nowej grze 30 zeta można zaoszczędzić a w Makro i Selgrosie raczej nie ma na szans.
Dowódca Brygady
I cię kurwa zmartwię bo i tak miałem dzisiaj jechać do Katowic a grę kupiłem za 110 i zaoszczędziłem na kurwa na kurierze a co do tej dodatkowej jednostki to mam ją w dupie.
Kurwa za tydzień trzeba zrobić to lp, nie ma bata. Dogadajcie się czy w nocy czy w dzień itp. i trzeba graaaać!
Powoli zaczynam mieć dość tych LP, głównie ze względu na niektóre osoby w tym przede wszystkim Torusa i trochę gordona, o cieszynie sie nie wypowiadam bo nawet na to nie zasługuje, zawsze jak jest coś ustalone to głównie te osoby nawalają, przyznaje się ja tez raz z powodu braku transportu ale im zdarza się to notorycznie, torus zawsze dzień przed rezygnuje bo coś tam ma do zrobienia albo jak na ten przykład ostatnio zapytał i namawiał nas na nocne z piątku na sobotę po czym stwierdził ze jemu by bardziej odpowiadało w sobotę, no to ludzie po co w ogóle rzucasz taki pomysł jak z góry wiesz ze nie dasz rady, gordon w moich oczach jesteś żałosny rezygnujesz z LP tylko po to żeby jechać sobie kupić grę po która równie dobrze mógłbyś jechać w niedziele czy tez "zassać" ją z torrentów.
Także albo zaczniemy tutaj gadać poważnie i jak piszemy na przykład "może by w sobotę LP" to potem nie będziemy czekać do tej jebane soboty by się zdzwonić i wszytko ustalać tylko, już w dzień napisania czy tez nazajutrz zaczniemy robić coś w kierunku by się spotkać, nawet nie osobiście tylko na forum.
Torus ja mam transport w sobotę w obie strony także możemy jechać jak dasz rade w co wątpię.
Maciek, ty jesteś śmieszny. Niektórzy kurwa nie tylko grzeją dupe a rodzicom mówią "spierdalaj". Jak mi każą to im nie powiem "spierdalaj" i nie ma bata. Muszę coś zrobić to muszę. Powiedziałem że bardziej by mi pasowało tak, ale czy powiedziałem, że jak będzie inaczej to nie pojadę? Co do tego, to jak w piątek zadzwoniłem to mi Targon powiedział że o tym zapomniał. Zdecydujmy się od razu: robimy noc sobota/niedziela?
To może zacznij im tak mówić ? Albo zacznij mówić kolega z góry że nie dasz rady a nie jak to masz w zwyczaju cały tydzień być na tak po czym jak już mamy jechać ty zawsze masz cos do roboty.
Jestem za sobota niedziela
Dowódca Brygady
Po pierwsze kurwa lester odpierdol się ode mnie. Kurwa grę bym ściągał jebany kurwa tydzień bo ma 12 Gb, a jak wiadomo my na młoszowej nie mamy takiego wyjebanego internety jak wy na tym zadupiu. A kurwa w niedziele to mój stary kurwa robi kurwa. A kurwa w ogóle że pojadę do sklepu to już wiedziałem od tygodnia.
I Kurwa nie każdy da radę tak jak stwierdził Torus ,, spierdalać" rodzicom a potem grzecznie iść do kolegi grać
całą noc. I KURWA NIE DAM RADY BO KURWA W SOBOTĘ MAM JEBANE URODZINY w zasadzie to w piątek.
P.S.
Lester wkurwiasz mnie.
I bardzo dobrze że cie wkurwiam takie było założenie mojego postu jednak jak tutaj zauważy pewnie większość znowu kurwa wam coś nie pasuje. Co z tego ze masz urodziny ? Co ty masz 5 latek i robisz kurwa "bibe" z serpentynami balonikami i torcikiem urodzinowym ? Kurwa mam dość załatwiania LP bo zawsze kurwa ktoś jest na NIE jebać to proponuje 21.03 się zalać ponieważ według prognozy pogody ma być 20*C ale pewnie tego tez nie uda nam się zorganizować ponieważ gdy będzie te jebane 20 o ile będzie to będą jebane bokeny zamiast przyjemnego zalewania.
Dowódca Armii
Sorry za offtop (pewnie zaraz każdy po kolei mnie za to udupi, ale mam to gdzieś), nie mogłem się powstrzymać od komentarza jak tak z nudów sobie czytałem ten wątek.
po 1.
Z tymi waszymi LP wychodzi tak jak z bokenami, tudzież robieniem ekwipunku oraz wyjazdami gdziekolwiek, więc nie wiem o chuj ci chodzi Lester, ale znasz nas już trochę czasu (Torusa dłużej - jak sami wspominaliście) i dobrze wiesz, że rzadko udaje NAM się dogadać z czymkolwiek, więc powinieneś się cieszyć jak się uda a nie narzekać, że kiedyś tam, ktoś coś spierdolił i nie wyszło...
po 2.
gordon mam wrażenie, że prawie w każdym poście piszesz uparcie żebyśmy się od ciebie odpierdolili, a sam prowokujesz "akcje", a i twój niby styl wypowiedzi zalatuje stylem Załenskiego (a to chyba kradzież praw autorskich )
mały edit:
Lester jak będzie 20 stopni to będzie pewnie "za gorąco"
Ostatnio edytowany przez Craiven de Vir (2009-03-09 14:56:10)
Dowódca Brygady
1)Będzie za gorąco. A torta mam w dupie jeśli jest taka okazja to wódkę pije ZA DARMO i najlepszą. A i tak wolę zostać w domu i zarobić z kilkaset złotych, i tylko z tego powodu zostaję w domu. I jeszcze jedno w marcu mam jeszcze jedną imprezę tylko nie wiem kiedy.
2) Craiven to tylko wrażenie napisałem ,,odpierdol się" tylko w 2 lub 3 postach.
3) Skąd ty jesteś taki pewny co do tych 20 stopni.
4) Podsumowując Lester nie każdy ma tak w domu że babcia robi pizza, a starzy to ci wódkę mrożą bez okazji.
P.S.
Ten filmik ukazuje co się dzieje w domu Lestera.
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/24602/ … ntra_mama/
Ostatnio edytowany przez gordon (2009-03-09 18:05:05)
Jak byś przeczytał " ponieważ gdy będzie te jebane 20 o ile będzie" to byś się nie zbłaźnił pisząc "Skąd ty jesteś taki pewny co do tych 20 stopni." bo jak wynika z mojego posty wcale tego kurwa nie jestem pewien. Co do sytuacji w domu to kto tutaj co drugą sobotę się zalewa na imprezach z rodzina ?
Filmik to tutaj zjebałeś ponieważ jeśli sądzisz że mam taki luz w domu to czemu dajesz filmik na którym babka każe wnukowi iść się myc o 10 ?
P.S
Ten filmik pokazuje tylko jak babcie blokują rozwój skila