Oni mają po prostu pier**lca :)
Dowódca Armii
jaśnie panie adminie niech tan kto robił zdjęcia zajmie się ich systematycznym dodawaniem
a co do reklam, da sie cos zrobić?? bo wkurwiają i to niemiłosiernie
aha i usuń kosz skoro i tak nie mogę się nim bawić
Ostatnio edytowany przez Craiven de Vir (2008-06-24 15:48:54)
Trzeba by założyć na google wspólnego, klanowego maila, do którego każdy miałby dostęp, i każdy mógłby tam na picase wbić foty. Co do tego o koszu. Kosz nie jest po to aby w nim pisać bzdury i bić sobie posty. Kosz jest po to by trafiały tam wątki bez sensu... Co do reklam: wystawiaj kase i opłać forum bez reklam to ich nie będzie. Jak przychodzi do kasy to nagle im reklamy nie przeszkadzają
Dowódca Armii
Kostek napisał:
co do tego kto robił zdjęcia będzie ciężko bo zdjęcia robiło połowe userów w tym ja i będzie cieżko zbić się w "jedną osobę" ;] więc powijnna robić to osoba której własnością jest aparat ;]
aha no to targon ma robotę
Nie liczcie że Targon będzie pierdolił się z wrzucaniem zdjęć i innych piździałek Targon jest zbyt leniwy
Dowódca Armii
to najmij Kostka (on robil najwiecej zdjec) cos mu sie za to nalezy
Torusie nie zdajesz sobie sprawy z bezmiaru mego lenistwa! Nawet Kiepski kombinuje jak by tu zrobić, żeby się nie narobić, ja mam prostsze rozwiązanie "jak nie zrobić?". prawda że odkrywcze? Akurat w tym przypadku jako że nie macie nade mną żadnej władzy, a ja nie czuję się w jakikolwiek sposób wam zobowiązany rozwiązanie jest śmiesznie proste:
JA TEGO NIE ZROBIĘ!