Oni mają po prostu pier**lca :)
Z początku chciałbym powiedzieć, że nie jest to uwaga kierowana do admina a przeciw niemu.
Sprawa wygląda tak, niedawno dowiedziałem się że Torus jako admin, może dowolnie zmieniać liczbę wyświetlaną jako ilość postów napisanych przez każdego usera. Niezależnie od licznika, on po prostu wpisuje liczbę i zatwierdza, a prawdziwa liczba nie ma z tym nic do czynienia.
Od tego czasu zacząłem obserwować licznik Torusa, zauważyłem znaczny spadek jego aktywności na forum, ale jego liczba dalej rosła w tym samym tempie. Wiem że coś takiego ciężko udowodnić, ale dalej obserwowałem.
Dziś kiedy patrzyłem na jego licznik coś zaczęło mi nie pasować, mianowicie:
Torus(217) Targon(194) Kay(134) Craiven de Vir(118) Lester(49) Kostek(5) gordon(1) Goście(0) test1(0) to są nasze posty w dniu dzisiejszym,
a to są Wszystkie posty: 683
teraz:
217+194+134+118+49+5+1=718 tymczasem 718 nie równa się 683, prosty rachunek licznik postów zgubił 35 postów. Smutne ale prawdziwe.
Niech rozpocznie się bojkot!
Spróbuj się wytłumaczyć panie Torus, wytłumacz nam i światu swoje zbrodnie! BUHAHAHAHAHA
Chyba zostanę detektywem!!!
Ale ty jesteś zuy! Ale to dobrze. W pewnym sensie.
On po prostu musi być najlepszy. Jego ego by nie wytrzymało gdyby miał mniej postów na swoim forum niż ktoś inny
Ale i tak najgorszy jest kostek. Mam więcej postów niż on, więc nie muszę na siłę nabijać. Jeszcze lepiej. Jestem 3ci w postach. A to już coś. Znaczy że jestem znacznym i udzielającym sie forumowiczem. Prawda tagronie?
Mnie to boli bo jak od tego zjeba odjąć 35 postów, które sobie dodał to ja bym był pierwszy
Żaden, ale to mnie i tak wkurwia, oszukiwanie to oszukiwanie, nie ważne w jakiej sprawie nie powinno być tolerowane.
Oooh jaki informatyk od siedmiu boleści Chcesz to wyświetl moje posty i policz. Powiem tak, gdy posty są usuwane, nie są odejmowane z twojego licznika. Kapujesz? Chcecie to mogę sobie dać 0 postów - mi na tym nie zależy.
Jak chcesz to mnie wyzywaj od zjebów, ale informatykiem mnie nie nazywaj, bo ja nigdy nikogo tak obrzydliwymi wyzwiskami nie obrzucam.
Nie zależy mi na twoim liczniku, posty bym policzył, z tym że mi się nie chce, a jeśli przez te parę tygodni usunąłeś 35 (!!!) postów to coś jest z tobą nie tak.
Jak wiesz nie tylko ja mogę usuwać posty Poza tym na początku usunąłem gdzieś 20 postów naraz (posty składające się z jednego słowa i nic nie wnoszące do tematów ani w żadnej rozmowie). Potem była usunięta kłótnia... szybko się to zbiera
Ok nie będę cię nazywał informatykiem
To jest obraźliwe, nawet bardzo. Z tym że ty nim będziesz i twoja podświadomość nie chce do ciebie dopuścić tej MROCZNEJ wiedzy.